sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Basarabia nu se împarte!

IAR RUSIA SĂ NU MAI ÎNCLINE POPULAȚIA LA FEDERALIZARE ȘI RUPERE DE ȚARĂ!!!
Un lucru nu poate fi ascuns pentru multă vreme: 
Adevărul despre Basarabia.
Se fac schimbări enorme prin case, apartamente,
instituţii, dar nu şi personale. Se aduc îmbunătăţiri impunătoare peste tot în camerele noastre, de parcă aşa vom mânca mai bine. Lucruri, cheltuieli de cele mai multe ori inutile, de moment, de faţadă. Pentru că cu produse prefabricate nu durează mai mult decât până la anul cam prin aceiaşi vreme.
 
Întreaga Europă asistă la crucea şi răscrucea Basarabiei, dar tot ea preferă să tacă şi să tolereze în faţa ultimei pietre de hotar românesc ne-distruse încă de cizmele ostaşilor defunctului imperiu roşu de la est de Nistru, alături de care îşi joacă astăzi soarta, se prăbuşeşte în mari convulsii interne şi noi ca de fiecare dată în istorie, rămas-am singuri, înarmaţi doar cu eroismul nostru şi cu marii bărbaţi ai neamului care au ştiut să facă din acest eroism arma noastră secretă invulnerabilă.
 
Basarabia însă nu se împarte, nici de vânzare nu e, nici nu se vinde! Să fie înţeles pentru toată lumea!! Iar OSCE de mână cu Rusia să nu mai încline populaţia asta la federalizare cu de-a sila şi rupere de ţară!!! Ați putea să ne ascundeți multe, un lucru nu poate fi ascuns pentru multă vreme: adevărul despre Basarabia.

Victoria e cu noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu